Всички семейства са ценни, заявиха от формацията. Общинският съветник Христо Копаранов прочете декларацията

...
Всички семейства са ценни, заявиха от формацията. Общинският съветник Христо Копаранов прочете декларацията
Коментари Харесай

Всички семейства са ценни. ПП-ДБ в СОС подкрепи София Прайд

" Всички фамилии са скъпи ", обявиха от групировката.

 

Общинският съветник Христо Копаранов прочете декларацията на групата, като уточни мотива: предстоящите две всеобщи шествия през идната седмица в столицата, а именно - " Шествие за фамилията " и " София Прайд ".

 

" Длъжни сме да превърнем София в сигурен и приемащ град, в който всеки да живее живота си почтено и гордо, стига да не вреди на другите ", сподели при започване на днешната сесия на СОС Копаранов, предава Дарик.

Той прочете декларацията на името на групата:

 

„ Групата общински съветници на ПП-ДБ-Спаси София изразява цялостната си поддръжка за всяко семейство в София, както и цялостната поддръжка за всеки, който желае да може да изживее живота си в София с достолепие и без боязън - подобен, какъвто е, и с този, с който е избрал да прекара живота си. Дълбоко имаме вяра, че фамилията не е просто математическа формула. Семейството е нещо доста повече от майка, татко и техните деца; самотните родители и техните деца са семейства; двама сътрудници също са семейство; семейство са хората, които обичаш, и хората, с които искаш да градиш живота си. Хората, с които си неразривно и вечно обвързван. “

 

Междувременно стана ясно, че Иван Виделов от БСП е сложил огромен плюшен розов еднорог на мястото до Копаранов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР